frappedonea

Το πρώτο Ελληνικό blog που διαβάζετε απολαμβάνοντας τον αγαπημένο σας Frappe….

Έρχεται πρόστιμο από την UEFA… 2 Σεπτεμβρίου, 2011

Filed under: Αθλητική Ενημέρωση — frappedonea @ 15:17

Με πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί η ΕΠΟ από την UEFA, για το γεγονός πως όρισε αγώνες Κυπέλλου σε ημέρες που διεξάγεται το Europa League

Με πρόστιμο, το οποίο σημαίνει μια σημαντική περικοπή στα έσοδα, αναμένεται να τιμωρηθεί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία από την UEFA, όπως αναφέρει Αγγλικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Telegraph», αφορμή για την απόφαση είναι το γεγονός ότι κάποιες χώρες ορίζουν παιχνίδια για το Κύπελλο ή του Λιγκ Καπ, όπως η Αγγλία τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες για το Europa League κάτι που απαγορεύεται.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα εκτός από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αγγλίας που θα τιμωρηθεί με 10% μείωση του ποσού που διατίθεται για την ανάπτυξη των ακαδημιών των ομάδων που δεν παίζουν στο Champions League, ανάλογη ποινή θα επιβληθεί και στην ΕΠΟ.

Οι Άγγλοι αναφέρουν πάντως πως ο Τζάνι Ινφαντίνο έχει ήδη αποστείλει τα σχετικά έγγραφα στις ομοσπονδίες που έχουν κάνει το συγκεκριμένο παράπτωμα. Εκτός της Αγγλίας και της Ελλάδος, με το πρόστιμο αυτό απειλούνται και οι Γαλλία, Ολλανδία, Ρουμανία.

ΠΗΓΗ : http://www.sport24.gr

 

Σχολιάστε